Croft Surveyors were delighted to be asked by the Forestry Commission to design and oversee the conversion of a run-down garage and toilet block in Cardinham Woods near Bodmin into modern WC and changing-room facility, to complement the newly completed mountain-bike trail centre.

The refurbished block is clad in locally sourced Larch, with a matching Larch frame supporting a slate-grey steel roof canopy over, allowing the building to sit comfortably in its wooded valley setting.


News

  • A Guide to Underground Drain Ownership
    1 Jun 2018

    A Guide to Underground Drain Ownership Following the changes made on 1st October 2011 the following applies regarding ownership of underground drainage serving dwellings; Private Drain A drain (single pipe) serves a single property and lies...

    Read More
  • Employment Opportunites
    30 Apr 2016

      Croft Surveyors have employment opportunities for Building Surveyors and with individual drive but who are keen to be part of an established team. There are employment opportunities in the existing offices, but we will also consider approaches...

    Read More
  • Building Surveys - know what you are buying
    15 Apr 2016

      When providing a quotation for a building survey to a potential client who has not been personally recommended to us, it can be difficult to explain what they will get for their money and why they should use Croft in preference to a less expensive...

    Read More
  • How to buy property with your head (not your heart)
    31 Mar 2016

      For most of us, buying a home is the biggest purchase we will ever make – so it pays to get it right. Here we take you through the checklist of how smart people buy property. RICS has issued a checklist of the dangers of letting...

    Read More